Gulasz Żniwny

Gulasz Żniwny
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Gulasz żniwny może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Gulasz Żniwny, Gulasz Żniwny, oraz Gulasz Żniwny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przykryć holenderski piekarnik sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać mięso i kolejne 3 składniki. Gotować, aż mięso jest rumiane, mieszając, aż się kruszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Odcedzić, jeśli to konieczne.
4
Połącz mieszaninę mięsa, wodę i pozostałe składniki na patelni; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Przed podaniem usunąć i wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn