Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane
Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, mleko, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz żeberka wieprzowego z szałwią pierogi kukurydziane, Rosół z mąką kukurydzianą pierogi z szałwii, oraz Crock Pot gulasz z kurczaka z pierogami kukurydzianymi-6 punktów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż kawałki wieprzowiny jedną warstwą głęboko w dużej patelni do pieczenia. Broil, często mieszając, aż mięso jest rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
3
Wylać i wyrzucić tłuszcz.
4
Rozgrzać olej roślinny w holenderskim piekarniku lub dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę; gotować i mieszać, aż cebula zmiękną i stał się przezroczysty, o 5 protokół.
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać czosnek i gotować, często mieszając, aż czosnek jest pachnący, ale nie Brązowy, 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
6
Wymieszać ziemniaki i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
7
Wlać wodę, bulion wołowy, pokrojoną marchewkę, chili w proszku, majeranek, 1/2 łyżeczki tymianku, liście laurowe, gałkę muszkatołową, 1 łyżeczkę soli i pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i przykryć. Dusić, aż mięso i wszystkie warzywa będą miękkie, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Majeranek
Słonina Wieprzowa
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
8
Aby zrobić pierogi z szałwii i mąki kukurydzianej: mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier, proszek do pieczenia, szałwię, 1/4 łyżeczki tymianku i 1/2 łyżeczki soli w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Pokroić w skracaniu, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciepłe Puree Ziemniaczane (110° Do 115°, Przygotowane Bez Mleka I Masła)
10
Dodaj mleko na raz, mieszając, aż mieszanina się utrzyma.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
11
Gdy gulasz jest gotowy, usuń liście laurowe. Doprowadzić gulasz do delikatnego wrzenia na średnim ogniu. Upuść pierogi przez zaokrąglone łyżki równomiernie na powierzchni. Przykryć garnek i gotować przez 12 minut, aż pierogi się ugotują. Pierogi wrzucić do miski z zupą i polać dużą ilością gulaszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Żeberka wieprzowe działają bardzo dobrze z Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.