Gulasz ziemniaczano-makaronowy z jajkami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Turecki liść laurowy, rosół z kurczaka, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone hiszpańskie jajka i miseczki z makaronem ze słodkich ziemniaków, Potrawka z ziemniaków, papryki i chorizo z jajkami sadzonymi, oraz Gulasz Z Makaronem Z Kurczaka.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej w ciężkim garnku 5-quart na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie ugotuj cebulę, paprykę do smażenia i czosnek, mieszając, aż zmięknie, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać pomidory i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Wymieszać ziemniaki, bulion, kminek, szafran, pietruszka, liść laurowy, sól i czarny pieprz, a następnie doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć i dusić delikatnie na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Słonina Wieprzowa
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Szafran
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Mieszać w fideos i dusić, pokryte, na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 10 protokół. Delikatnie opuść jajka (w skorupkach) do gulaszu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aby je ugotować na twardo.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
4
Jajka przełożyć łyżką szczelinową do miski z zimną wodą do ostygnięcia, następnie obrać i pokroić. Odrzuć pietruszkę i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Jajka podzielić na 4 płytkie miseczki i dusić na nich kadzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego