Gulasz ziemniaczano-makaronowy z jajkami

Gulasz ziemniaczano-makaronowy z jajkami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Turecki liść laurowy, rosół z kurczaka, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone hiszpańskie jajka i miseczki z makaronem ze słodkich ziemniaków, Potrawka z ziemniaków, papryki i chorizo z jajkami sadzonymi, oraz Gulasz Z Makaronem Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej olej w ciężkim garnku 5-quart na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorący, ale nie pali, a następnie ugotuj cebulę, paprykę do smażenia i czosnek, mieszając, aż zmięknie, 8 do 10 minut.
Dodać pomidory i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, 10 protokół. Wymieszać ziemniaki, bulion, kminek, szafran, pietruszka, liść laurowy, sól i czarny pieprz, a następnie doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Przykryć i dusić delikatnie na małym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Mieszać w fideos i dusić, pokryte, na umiarkowanym ogniu do miękkości, o 10 protokół. Delikatnie opuść jajka (w skorupkach) do gulaszu i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut, aby je ugotować na twardo.
Jajka przełożyć łyżką szczelinową do miski z zimną wodą do ostygnięcia, następnie obrać i pokroić. Odrzuć pietruszkę i liść laurowy.
Jajka podzielić na 4 płytkie miseczki i dusić na nich kadzi.