Jeśli masz około 35 minut do spędzenia w kuchni, Fresh Vegetable Stew może być znakomitym przepisem na danie bezglutenowe, bezmleczne, laktoovo-wegetariańskie i wegańskie, którego warto spróbować. Za 65 centów za porcję przepis ten pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji po 55 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu każda. Jeśli masz pod ręką cebulę, dynię, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się dobrze jako przystawka. Jest idealny na zimę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 55% , co jest dobrym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również przepisy takie jak Farm Fresh Vegetable Stew , Vegetable Quiche Made With Fresh Tomatoes, Spinach, Basil and Goat Cheese i Japanese Vegetable Stew .
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż cebulę i czosnek na oliwie, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj dynię, pomidory i fasolę. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut lub do momentu, aż dynia będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Nóż Do Obierania
Dodatki (opcjonalnie)
3
Dodaj kukurydzę, sól i pieprz. Gotuj przez 3 minuty lub do momentu, aż kukurydza będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona