Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj gulaszu z soczewicy szpinakowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 188 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Na 84 centy za porcję, ten przepis okładki 27% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 63 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka cebuli, soli, oleju roślinnego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 100%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy obejmują Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Gulasz z soczewicy i jajek, oraz Gulasz Z Czerwonej Soczewicy.
Instrukcje
1
W dużym rondlu podsmażyć cebulę na oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
3
Dodać wodę, soczewicę, bulion, sos Worcestershire, sól, tymianek, pieprz i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Liście Laurowe
średnie Ciasto Dyniowe Każda)
Soczewica
Pieprz
Tymianek
Woda
Sól
4
Dodaj marchew, pomidory i szpinak; wróć do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 minut dłużej lub do miękkości soczewicy. Wymieszać z octem. Wyrzucić liść laurowy.