Gulasz ze skorupiaków alla Tarantina może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 707 kalorii, 60g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,15 USD za porcję. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, ostrygi, krewetki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Wiosenny Gulasz Ze Skorupiaków, Gulasz Ze Skorupiaków Prowansalskich, oraz Gulasz ze skorupiaków, orzo i szafranu.
Instrukcje
1
Pokrój kalmary na 1/2-calowe pierścienie i sprawdź ostrygi pod kątem piasku i kawałków muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
2
W garnku o pojemności 4 litrów rozgrzej oliwę z oliwek do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj cebulę, paprykę i liście tymianku i gotuj, aż zmiękną, ale nie zarumienią się, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj wino i sos pomidorowy i zagotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodaj małże, krewetki i małże i przykryj. Gotuj 3 do 4 minut, aż wszystkie małże się otworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pudełko Suszonego Spaghetti
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
6
Dodaj kalmary i gotuj 2 minuty, aż będą nieprzezroczyste. Dopraw solą i pieprzem, dodaj ostrygi i płyn z ostryg i gotuj na wolnym ogniu 2 do 3 minut, aż ostrygi zacisną się wokół zewnętrznych krawędzi. Podziel skorupiaki na kawałki chleba w 4 miseczkach, wlej bulion i podawaj.
Gulasz w menu? Spróbuj połączyć się z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Jednym z win, które można spróbować, jest Lyeth Cabernet Sauvignon. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Lyeth Cabernet Sauvignon
Jest to złożone wino o kuszących aromatach, które są natychmiast widoczne, gdy leje się z butelki do szklanki. Wino o głębokim szkarłatnym kolorze rozprowadza się po podniebieniu warstwami wiśni, jagód i kakao.Ten Cabernet Sauvignon ma ładną strukturę garbników i doskonale komponuje się z grillowanymi mięsami i twardymi serami, takimi jak Parmigiano i Romano.