Gulasz Z Zielonym Chili

Gulasz Z Zielonym Chili
Przepis Green Chili gulasz jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. To danie główne ma 498 kalorii, 27g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.57 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz chili, olej canolan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gulasz Z Zielonym Chili, Gulasz Z Zielonym Chili, oraz Gulasz Z Zielonym Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej plastikowej torebce wielokrotnego zamykania, połączyć mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodać wieprzowinę, kilka kawałków na raz, i wstrząsnąć do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
W szybkowarze na średnim ogniu, brązowa wieprzowina w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
4
Dodać cebulę i czosnek; gotować i mieszać przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj pomidory, wodę i chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Zamknij pokrywę bezpiecznie; umieść regulator ciśnienia na rurze odpowietrzającej. Doprowadzić kuchenkę do pełnego ciśnienia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do średniej wysokości i gotować przez 8 minut. (Regulator ciśnienia powinien utrzymywać powolny stały ruch kołysania; w razie potrzeby dostosować ciepło.)
7
Zdjąć z ognia. Natychmiast schłodzić zgodnie z zaleceniami producenta, aż do całkowitego zmniejszenia ciśnienia.
8
W razie potrzeby posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili można sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Avinyo Cava Brut Reserva z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Avinyo Cava Brut Reserva
Avinyo Cava Brut Reserva
Jasne białe owoce łączą się z nutami tostów. Na podniebieniu wino jest świeże i żywe.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn