Przepis włoski gulasz z kiełbasą i kapustą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 235 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2248 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sera pecorino, sól, kapusta włoska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z kiełbasą i kapustą (garnek Crock), Głodny włoskiej kiełbasy i kapusty, oraz Gulasz z kapusty, kiełbasy i piwa jabłkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużym (8-kwartowym) garnku o grubym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać kiełbasę, rozbijając ją na kawałki, jak umieścić go w garnku w jednej warstwie. Gdy kiełbasa będzie ładnie zarumieniona, wyjmij ją łyżką szczelinową i odstaw na bok.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj mieloną cebulę (zachowaj pokrojoną cebulę na później)i smaż przez 3-4 minuty, często mieszając. Gdy cebula zrezygnuje z wody, użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać wszystkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina Wieprzowa
4
Dodać mielony czosnek i gotować przez kolejne 1-2 protokół.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
5
Dodać białe wino i fasolę i doprowadzić do wrzenia toczenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 10 minut. Jeśli chcesz, aby uzyskać grubszą podstawę, użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować część (lub wszystkie) fasoli i cebuli.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender Zanurzeniowy
6
Dodaj wodę, bulion, sól, kapustę, pokrojoną w plasterki cebulę, liście laurowe i rumianą kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć i dusić przez 10 minut, następnie odkryć i kontynuować gotowanie, aż kapusta będzie miękka, o kolejne 10-20 minutes.To podawać, posypać posiekaną natką pietruszki i startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania