Gulasz z włoską kiełbasą i kapustą

Gulasz z włoską kiełbasą i kapustą
Przepis włoski gulasz z kiełbasą i kapustą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 235 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,93 zł za porcję, otrzymujesz zupę, która serwuje 8. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2248 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka sera pecorino, sól, kapusta włoska i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z kiełbasą i kapustą (garnek Crock), Głodny włoskiej kiełbasy i kapusty, oraz Gulasz z kapusty, kiełbasy i piwa jabłkowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu w dużym (8-kwartowym) garnku o grubym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać kiełbasę, rozbijając ją na kawałki, jak umieścić go w garnku w jednej warstwie. Gdy kiełbasa będzie ładnie zarumieniona, wyjmij ją łyżką szczelinową i odstaw na bok.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj mieloną cebulę (zachowaj pokrojoną cebulę na później)i smaż przez 3-4 minuty, często mieszając. Gdy cebula zrezygnuje z wody, użyj drewnianej łyżki, aby zeskrobać wszystkie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodać mielony czosnek i gotować przez kolejne 1-2 protokół.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
5
Dodać białe wino i fasolę i doprowadzić do wrzenia toczenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu. Przykryć i gotować przez 10 minut. Jeśli chcesz, aby uzyskać grubszą podstawę, użyj blendera zanurzeniowego, aby zmiksować część (lub wszystkie) fasoli i cebuli.4
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
6
Dodaj wodę, bulion, sól, kapustę, pokrojoną w plasterki cebulę, liście laurowe i rumianą kiełbasę. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Przykryć i dusić przez 10 minut, następnie odkryć i kontynuować gotowanie, aż kapusta będzie miękka, o kolejne 10-20 minutes.To podawać, posypać posiekaną natką pietruszki i startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn