Gulasz z wołowiną na Fusilli

Gulasz z wołowiną na Fusilli
Gulasz z wołowiną na Fusilli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 28g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka makaronu fusilli, pomidorów z puszki, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fusilli pełnoziarniste z Ragu wołowym, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Pasticcio Di Fusilli (Pieczone Fusilli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w dużej patelni, połączyć końcówki wołowiny z sosem, mieszanka warzywna, pomidory, tymianek i pieprz; ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa MieszaneWarzywa Mieszane
PomidorPomidor
PieprzPieprz
SOSSOS
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
3
Podawać z mieszanką wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn