Gulasz z wołowiny i Czerwonego Wina

Gulasz z wołowiny i Czerwonego Wina
Jeśli chcesz dodać więcej bez nabiału przepisy na pudełko z przepisami, gulasz z wołowiny i czerwonego wina mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 5,01 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 472 kalorii, 33g białka, oraz 18g tłuszczu. Sprawdza się jako drogie danie główne dla Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, brązowy sos, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 59%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina, Gulasz wołowy z czerwonym winem, oraz Gulasz wołowy z czerwonym winem.

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 55 dolarów za butelkę.
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
Long Meadow Ranch Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia19
Magazyn