Gulasz z szynki wiejskiej

Gulasz z szynki wiejskiej
Gulasz z szynki wiejskiej to danie główne bezglutenowe i bezmleczne . Jedna porcja tego dania zawiera około 28 g białka , 12 g tłuszczu i łącznie 389 kalorii . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 2,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 28% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup fasolę lima, cebulę, groszek cukrowy i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 40 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 79% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Ziemniaki wiejskie , Kurczak w puszce piwa, Warzywa w stylu wiejskim z pieczonym czosnkiem i Śniadanie wiejskie: Jajecznica z tofu i warzywami z domowymi frytkami .

Instrukcje

1
W dużym rondlu, na średnim ogniu, wymieszaj sos i wodę, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj pozostałe składniki; dobrze wymieszaj. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20-30 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn