Gulasz z Suma w miseczkach biszkoptowych
Gulasz z Suma w miseczkach biszkoptowych wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 358 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, warzywa z Doliny, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest dobre. Podobne przepisy to Gulasz z Suma w miseczkach biszkoptowych, Southwest Biscuit Bowls, oraz Miseczki biszkoptowe z bekonem, jajkiem i serem.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. na niepreparowanym dużym arkuszu ciastek, obrócić 8 (6-oz) kubków kremu do góry nogami; spryskać zewnętrzne filiżanki sprayem do gotowania. Oddzielić ciasto na 8 herbatników; naciśnij każdy, aby utworzyć 6-calowe koło. Naciśnij każdy herbatnik na dnie i wokół boku każdej filiżanki. Używając palców, naciśnij ciasto wokół każdej filiżanki, tworząc miskę.
Piec 15 do 18 minut lub do złotego koloru. Ostrożnie usuń kubki kremu. Odstawić.
Tymczasem, w rondlu 3-quart, gotować boczek, aż chrupiące; odcedzić na ręczniku papierowym. Pokruszyć boczek; odstawić. Rezerwa 1 łyżka kapieli w rondlu.
Cebulę gotować w kapiących 2 do 3 minut, mieszając od czasu do czasu, aż będzie miękka. Wymieszać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem suma i gotowanego boczku.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego; wymieszać suma. Gotować bez przykrycia, około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Łyżka dusić w miseczkach biszkoptowych.
Dekoruj pokruszonym boczkiem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.