Gulasz z soczewicy z zimowymi warzywami i zielenią musztardową
Gulasz z soczewicy z zimowymi warzywami i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 491 kalorii, 20g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 30 minut. Mieszanka marchew, pasternak, zielona soczewica, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gulasz z soczewicy z warzywami zimowymi, Zupa Z Soczewicy Z Zimowymi Warzywami, oraz Kurczak musztardowy z zimowymi warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać soczewicę do dużej miski do mieszania, przykryć ciepłą wodą o 2 cale i wymieszać z octem. Przykryj miskę luźno ręcznikiem kuchennym i pozostaw w ciepłym miejscu w kuchni na 8 do 12 godzin.
Soczewicę odcedzić i dobrze spłukać.Roztopić tłuszcz boczku w garnku z grubym dnem na średnim ogniu. Cebulę wrzucić do tłuszczu boczku i gotować, aż będzie pachnąca i przezroczysta. Wymieszać z selerem naciowym, marchewką i pasternakiem.
Posypać warzywa solą, przykryć garnek i potu przez 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu.Wymieszaj soczewicę, bulion z kurczaka, paprykę chili i liście laurowe. Gotować na wolnym ogniu przez 30 do 35 minut, aż soczewica będzie miękka. Wyjąć paprykę chili i liście laurowe.Wyłączyć ogień i wymieszać z zieleniną musztardową. Przykryć i pozostawić zieleninę do więdnięcia w pozostałym ogniu soczewicy przez około 5 minut.
Podawać z oliwą z oliwek i octem balsamicznym.