Gulasz z soczewicy i warzyw Curry
Curry soczewica i gulasz warzywny jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.28 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 757 kalorii. Jeśli masz sok jabłkowy, bulion z kurczaka, soję edamame i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Curry Red Soczewica I Gulasz Warzywny, Curry soczewica, Quinoan i gulasz warzywny, oraz Gulasz z czerwonej soczewicy z warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 4-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać cebulę i curry; gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Stopniowo ubijaj Bisquick do bulionu, aż dobrze się wymieszasz. Wymieszaj mieszankę bulionu, zupę, sok jabłkowy, słodkie ziemniaki i soję do rondla.
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.