Gulasz Z Soczewicy I Jęczmienia

Gulasz Z Soczewicy I Jęczmienia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z soczewicy i jęczmienia. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 244 kalorie, 13g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz jęczmień, soczewicę, podsmażoną w piecu cebulę i czosnek oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, Pieczarkowy Gulasz Jęczmienny Z Soczewicy, oraz Gulasz Z Jagnięciny, Soczewicy I Jęczmienia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sortuj soczewicę, odrzucaj zanieczyszczenia i spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
2
W 6-do 8-quart patelni, połączyć soczewicę, bulion, seler, marchew, jęczmień, smażoną cebulę i czosnek i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
SoczewicaSoczewica
JęczmieńJęczmień
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj pomidory, przykryć, i mieszać od czasu do czasu, aż soczewica są miękkie do gryźć, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
SoczewicaSoczewica
4
Ostudzić do temperatury pokojowej, około 1 1/2 godziny.
5
Chochla 1/2 gulaszu do każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Uszczelnić worki i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Odwilż 1 worek (patrz UWAGI). Pusty gulasz w 3-do 4-quart patelni i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, często mieszając, o 10 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
1
Podgrzewaj mrożonki w plastikowych torebkach w kuchence mikrofalowej przy 50% mocy, aż będą giętkie, a następnie gotuj zgodnie z przepisami lub opróżnij jedzenie do pojemnika bezpiecznego dla mikrofal, zasłoń luźno folią bezpieczną dla mikrofal i gotuj z pełną mocą (100%), aż do gotowania na parze. Uwaga: jeśli w kuchence mikrofalowej akceptowany jest metal, można również szybko rozmrozić naczynia zamrożone w patelniach foliowych; postępuj zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
2
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia55
Magazyn