Gulasz z ryb i cukinii Puttanesca jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 3,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ryby, kapary i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Wegańskie Spaghetti Z Cukinią Puttanesca, Krewetki Cukinia Makaron Puttanesca, oraz Make-Ahead cukinia i pieczone ziemniaki Puttanesca.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cebulę i podsmażyć do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodać czosnek, czerwone płatki papryki chili i filety anchois i saute aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka Chili
Gotowa Fasolka Szparagowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4
Dodaj pomidory, bulion, kapary, oliwki, oregano i pieprz i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Ciasto Kukurydziane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Dodać cukinię, ryby i gotować na wolnym ogniu, aż cukinia jest miękka i płatki ryb łatwo, o 5-7 protokół.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.