Gulasz z pierogów i squasha
Pierogi i gulasz z squasha może być tylko Wschodnioeuropejskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 300 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, mieszankę coleslaw, pierogi z cheddarem i ziemniakami oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Indyjski gulasz letni: Dynia, kokos i gulasz z soczewicy, Squash & chorizo gulasz, oraz Gulasz z ciecierzycy i squasha.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu; dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż rumiane, o 5 protokół.
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, 30 sekund.
Dodać grzyby i dobrze wymieszać. Zwiększyć ogień do średniej wysokości, przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie, o 5 protokół.
Dodać mąkę i gotować, mieszając, 1 minutę, a następnie mieszać w bulionie z kurczaka i 2 szklanki wody, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna garnka.
Dodać mieszankę coleslaw do garnka, przykryć i doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż kapusta zwiędnie, o 3 protokół.
Dodać squash i pierogi i dusić, odkryte, aż pierogi są gotowane przez, 5 do 7 protokół. Doprawić solą. Dzielimy na miski i top z kwaśną śmietaną i pieprzem do smaku.
Zdjęcia Christopher Testani