Gulasz Z Pieczarkami Z Indyka
Gulasz z pieczarkami z indyka to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. To danie główne ma 181 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka fasoli, przyprawy, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Indyk borowikowy z sosem grzybowym, Gulasz pieczarkowy ze Spaetzle, oraz Gulasz z kiełbasą i grzybami.
Instrukcje
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, i gotować indyka, aż równomiernie rumiane. Doprawić czosnkiem w proszku, włoską przyprawą i pieprzem.
Odcedzić i przelać indyka do dużego garnka.
Zmiksować pokruszone pomidory z płynem, całe pomidory z płynem, fasolę i ostry sos do garnka. Wymieszać w zielonej papryce, cebula, i grzyby. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i doprawić do smaku czosnkiem w proszku, włoską przyprawą i pieprzem. Kontynuuj gotowanie 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu lub do pożądanej konsystencji. Jeśli gulasz jest zbyt gęsty, wymieszaj z wodą.