Gulasz Z Owoców Morza

Gulasz Z Owoców Morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,41 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka bagietki, kopru włoskiego, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub stockpot, dodać cebulę, ziemniaki, koper włoski, sól, i pieprz, i saute na średnim ogniu na małym ogniu przez 15 minut, aż cebula zacznie brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Koper WłoskiKoper Włoski
CebulaCebula
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
3
Dodaj pomidory z sokami, wywar, czosnek i szafran do garnka, doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
PomidorPomidor
SzafranSzafran
CzosnekCzosnek
StadoStado
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Dodaj krewetki, ryby, i małże, doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień, przykryć, i gotować przez 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie i pozostaw garnek przykryty przez kolejne 5 minut. Ryby i krewetki powinny być gotowane i małże otwarte. Wyrzuć małże, które się nie otwierają. Wymieszaj Pernod, skórkę pomarańczową i sól do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MałżeMałże
PernodPernod
KrewetkiKrewetki
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Podawać chochle na jednym lub dwóch plastrach tosty bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn