Gulasz Z Owoców Morza
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z owoców morza. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,41 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 436 kalorii, 38g białka, oraz 10 g tłuszczu. Mieszanka bagietki, kopru włoskiego, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Z Owoców Morza, Gulasz Z Owoców Morza, oraz Gulasz Z Owoców Morza.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub stockpot, dodać cebulę, ziemniaki, koper włoski, sól, i pieprz, i saute na średnim ogniu na małym ogniu przez 15 minut, aż cebula zacznie brązowieć.
Dodaj wino i zeskrobać brązowe kawałki drewnianą łyżką.
Dodaj pomidory z sokami, wywar, czosnek i szafran do garnka, doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, aż ziemniaki będą miękkie.
Dodaj krewetki, ryby, i małże, doprowadzić do wrzenia, następnie obniżyć ogień, przykryć, i gotować przez 5 protokół. Wyłącz ogrzewanie i pozostaw garnek przykryty przez kolejne 5 minut. Ryby i krewetki powinny być gotowane i małże otwarte. Wyrzuć małże, które się nie otwierają. Wymieszaj Pernod, skórkę pomarańczową i sól do smaku.
Podawać chochle na jednym lub dwóch plastrach tosty bagietki.