Gulasz z ostryg z kasztanami

Gulasz z ostryg z kasztanami
Gulasz z ostryg z kasztanami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 463 kalorie, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz mąkę, zieloną cebulę, standardowe ostrygi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Z Kasztanami, Gulasz wieprzowy z Cipollini, pieczarkami i kasztanami, oraz Koreański Gulasz Żeberkowy Z Suszonymi Jujubami I Kasztanami.

Instrukcje

1
Kasztany moczyć w misce z wodą przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podczas gdy kasztany są moczenia, umieścić ziemniaki w średnim rondlu, i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do przetargu; drenaż.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odsączyć kasztany.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4
Wytnij szczelinę w muszli po zaokrąglonej stronie kasztanowca. (Upewnij się, że szczelina idzie całą drogę przez skorupę. Jeśli nie, eksplodują.) Ułóż kasztany w jednej warstwie na naczyniu bezpiecznym w kuchence mikrofalowej. (Kuchenka mikrofalowa maksymalnie 12 kasztanów na raz, aby gotować równomiernie). Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut. Fajne 5 minut. Obrać i posiekać na równe 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
5
Ostrygi osuszyć w durszlaku nad miseczką, rezerwując 1/2 szklanki płynu oyster; ostrygi odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Boczek ugotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj kasztany, posiekaną cebulę, seler, i zielona cebula do kapiących boczek na patelni; smażyć 5 protokół. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem. Wymieszać z mąką; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj ziemniaki, reserved Oyster liquid, mleko, boczek, sól, tymianek i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu do grubości (o 8 protokół). Wymieszać z sherry i ostryg; gotować 3 minuty lub aż ostrygi zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn