Duszony gulasz wołowy na puree czosnkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 273 kalorie, 19g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa, ziemniaki betty, liście majeranku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz wołowy po irlandzku z puree ziemniaczanym, Gulasz wołowy z upiornymi puree ziemniaczanym, oraz Czosnek puree ziemniaki i wołowina Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12-calowej patelni nonstick, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż wołowina zostanie dokładnie ugotowana; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Wymieszać z mieszanymi warzywami, pomidorami, sosem, majerankiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa Mieszane
Majeranek
Pomidor
Pieprz
SOS
3
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
4
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzej wodę, masło i sól czosnkową do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Czosnkowa
Masło
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z mlekiem, suchymi ziemniakami i pietruszką tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Pietruszka-nać
Mleko
6
Odstawić na około 30 sekund lub do wchłonięcia płynu. Puch ziemniaków widelcem.