Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z kurczaka i rutabagi. Ten przepis służy 4. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz rosół z kurczaka, cebulę, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz z rutabaganem i kurczakiem, Kuskus z gulaszem z rutabagi i wołowiny, oraz Brussels Sprout Rutabaga Rice with Chicken Sausage.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodać kurczaka, i posypać kminkiem i 1/2 łyżeczki soli; smażyć 10 do 12 minut lub aż kurczak jest rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
Kminek
Sól
3
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut; posypać garam masala, i smażyć 2 do 3 więcej minut lub aż lekko złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garam Masala
Cebula
4
Dodaj bulion z kurczaka, brukiew i słodkie ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować, pod przykryciem, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka
Słodkie Ziemniaki
Brukiew
5
Dodaj figi, pozostałe 1/4 łyżeczki soli, i pieprz, i gotować 10 więcej minut lub aż warzywa będą miękkie.