Gulasz Z Kurczaka Po Hiszpańsku

Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Gulasz z kurczaka w stylu hiszpańskim może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 679 kalorii. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ziemniaków, udka z kurczaka, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać ziemniaki, można śledzić to danie główne z Placek Ziemniaczany jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Gulasz jagnięcy po hiszpańsku z pieczoną czerwoną papryką, Hiszpański gulasz z kurczaka z Manchego Polenta, oraz Sałatka Z Kurczakiem Po Hiszpańsku.
Instrukcje
Oliwę z oliwek rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek, gotować, aż cebula zmięknie i stanie się przezroczysta.
Wlać pomidory, fasolę garbanzo i wodę; doprawić papryką, płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem. Wymieszać z marchewką i ziemniakami, a następnie ułożyć udka kurczaka na wierzchu warzyw.
Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średniej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż kurczak będzie miękki, o 25 protokół.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Z gulaszu wyjąć kurczaka i odstawić na bok. Wymieszać z plasterkami chorizo, następnie wlać gulasz do szklanego naczynia do pieczenia.
Ułożyć udka kurczaka na wierzchu, od strony skóry do góry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gulasz zgęstnieje i skórka kurczaka będzie chrupiąca, około 15 minut.