Gulasz z indyka z papryką i pieczarkami

Gulasz z indyka z papryką i pieczarkami
Gulasz z indyka z papryką i pieczarkami to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory w puszkach, grzyby, kilka kresek pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 466 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pulpety z indyka z papryką i pieczarkami, Chilli z pieczarkami i papryką, oraz Scaloppini z kurczaka z papryką i pieczarkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i paprykę i podsmażyć je, aż zaczną mięknąć i lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj paprykę i czosnek i gotuj przez 30 sekund, aż czosnek będzie pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Usuń paprykę, cebulę i czosnek z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
2
Dodać grzyby i indyka na patelnię. Pieczarki i indyka podsmażamy na dużym ogniu, często mieszając przez 3-4 minuty, aż indyk i grzyby zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ogień do średniej, powrót mieszaniny papryki i cebuli na patelnię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj pomidory, Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn, czarny pieprz: wycisnąć pomidory, aby je rozbić, i dodać je z sokami na patelni, wraz z sosem Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj jogurt ze skrobią kukurydzianą: wymieszaj skrobię kukurydzianą z jogurtem i dodaj do gulaszu. Gotuj na małym ogniu (nie gotuj na wolnym ogniu ani nie gotuj), mieszając od czasu do czasu, aż sos trochę zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
7
Podawać z ryżem, polentą lub puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn