Gulasz z indyka z papryką i pieczarkami to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 508 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory w puszkach, grzyby, kilka kresek pieprz cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 466 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pulpety z indyka z papryką i pieczarkami, Chilli z pieczarkami i papryką, oraz Scaloppini z kurczaka z papryką i pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać cebulę i paprykę i podsmażyć je, aż zaczną mięknąć i lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Dodać grzyby i indyka na patelnię. Pieczarki i indyka podsmażamy na dużym ogniu, często mieszając przez 3-4 minuty, aż indyk i grzyby zaczną brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zmniejszyć ogień do średniej, powrót mieszaniny papryki i cebuli na patelnię i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Dodaj pomidory, Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn, czarny pieprz: wycisnąć pomidory, aby je rozbić, i dodać je z sokami na patelni, wraz z sosem Worcestershire, sok z cytryny, rozmaryn i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dobrze wymieszać, zmniejszyć ogień do średnio niskiego, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj jogurt ze skrobią kukurydzianą: wymieszaj skrobię kukurydzianą z jogurtem i dodaj do gulaszu. Gotuj na małym ogniu (nie gotuj na wolnym ogniu ani nie gotuj), mieszając od czasu do czasu, aż sos trochę zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Gulasz w menu? Spróbuj sparować z Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Winnica Eisele Cabernet Sauvignon z oceną 4,4 na 5 wydaje się być dobrym wyborem. Kosztuje około 500 dolarów za butelkę.