Gulasz z indyka o Smaku Chili z Hominem i pomidorami

Gulasz z indyka o Smaku Chili z Hominy i pomidorami może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 29g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ząbków czosnku, papryka, cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Spróbuj Indyk Chili z Hominem, Indycze udo i Hominy Chili, oraz Zupa chili z indyka z Hominem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej, głębokiej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać cebulę i paprykę; gotować do miękkości i złoty, o 5 protokół.
Dodać czosnek i chili w proszku; nadal gotować aż pachnące, 1 do 2 minut dłużej.
Dodaj pomidory, bulion i hominy; doprowadzić do duszenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, częściowo pokryte, o 10 protokół, do mieszania smaków.
Dodać indyka, sól i pieprz. Dusić do ogrzania przez, o 5 protokół. Wymieszać z kolendrą.
Podawać z tortillą lub chipsami kukurydzianymi, jeśli chcesz.