Gulasz Z Indyka Hiszpańskiego
Hiszpański gulasz z indyka jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 44g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pietruszkę, rosół z kurczaka, mielonego indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Hiszpańskie klopsiki z pieczonym sosem z czerwonej papryki, Kafta Stew (Gulasz Z Klopsików Z Bliskiego Wschodu), oraz Gulasz z fasoli po hiszpańsku.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę, czosnek i szczyptę soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Przenieść połowę mieszanki do dużej miski.
Dodaj paprykę i marchew do pozostałej mieszanki cebuli na patelni i gotować 1 minutę.
Dodać pomidory, bulion z kurczaka i ciecierzycę; doprowadzić do szybkiego Duszenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż sos lekko zgęstnieje, o 6 protokół. W międzyczasie dodać mielonego indyka, pietruszkę, 1 łyżeczkę soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do miski z zastrzeżoną mieszanką cebuli i wymieszać rękami. Uformuj mieszankę z indyka na 20 klopsików.
Umieścić klopsiki na patelni z sosem i dusić, obracając raz, aż gotowane przez, o 7 protokół.
Podawać z większą ilością pieprzu i pietruszki.
Zdjęcia Christopher Testani