Gulasz z halibuta z oliwkami i cytryną wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 26g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz ziemniaki Yukon gold, sok z cytryny, kawałki halibuta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Gulasz z kurczaka z oliwkami i cytryną, Gulasz Z Kurczaka Z Cytryną, Oliwkami I Figami, oraz Chrupiący gulasz z kurczaka z cytryną, karczochami, kaparami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodać czosnek, kapary, i skórka z cytryny i mieszać tylko do pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne Nonpareile
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać wino i dusić, aż zmniejszy się o połowę, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Dodaj bulion i ziemniaki i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Nieco obniżyć ciepło, aby utrzymać gotować na wolnym ogniu, przykryć i gotować 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
5
W międzyczasie posypać halibuta solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Halibut
6
Dodaj karczochy i kawałki halibuta do garnka i wymieszaj. Przykryć i gotować, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu i halibut jest nieprzezroczysty w środku, 8 do 10 minut. Wymieszaj natkę pietruszki, sok z cytryny do smaku i oliwki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.