Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu

Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z dziczyzny w powolnym gotowania. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego ale, pieprz, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, oraz Slow Cooker Dziczyzna Jedno Danie Obiad.

Instrukcje

1
Warstwa pierwszych 14 składników w powolnej kuchence elektrycznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Mąkę połączyć, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w płytkim naczyniu; dredge dziczyznę w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać dziczyznę. Gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj dziczyznę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Polej dziczyznę piwem i bulionem. Przykryć i gotować na niskie 7 1/2 godziny lub do mięsa jest miękka. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
DziczyznaDziczyzna
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Gulasz można zamrozić w szczelnym pojemniku na okres do trzech miesięcy; podczas podgrzewania dodać trochę więcej wody lub piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrown ale (np. Newcastle)brown ale (np. Newcastle)1ignam, obrany i pokrojony w grube klinyignam, obrany i pokrojony w grube kliny0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 łyżka suszonego oregano1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal grubości) plastry marchwi(1 cal grubości) plastry marchwi2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal grubości) plastry selera(1 cal grubości) plastry selera4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzyby cremini, ćwiartowanegrzyby cremini, ćwiartowane28opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudge1/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn2Batoniki toffi Heathposiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek2largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone397opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgebulion wołowy mniej sodowybulion wołowy mniej sodowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1-calowa) cebula kostkowa(1-calowa) cebula kostkowa2Batoniki toffi Heathposiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano0Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2Batoniki toffi Heathpasek skórki cytrynowejpasek skórki cytrynowej791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu454opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepolędwiczki z dziczyzny, pokrojone na 1,5 cm kawałkipolędwiczki z dziczyzny, pokrojone na 1,5 cm kawałki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1-calowy) obrany w kostkę złoty lub czerwony ziemniak Yukon(1-calowy) obrany w kostkę złoty lub czerwony ziemniak Yukon
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn