Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z dziczyzny w powolnym gotowania. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego ale, pieprz, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, oraz Slow Cooker Dziczyzna Jedno Danie Obiad.
Instrukcje
1
Warstwa pierwszych 14 składników w powolnej kuchence elektrycznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Mąkę połączyć, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w płytkim naczyniu; dredge dziczyznę w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać dziczyznę. Gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj dziczyznę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Polej dziczyznę piwem i bulionem. Przykryć i gotować na niskie 7 1/2 godziny lub do mięsa jest miękka. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Dziczyzna
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Gulasz można zamrozić w szczelnym pojemniku na okres do trzech miesięcy; podczas podgrzewania dodać trochę więcej wody lub piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych