Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu

Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu z dziczyzny w powolnym gotowania. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka brązowego ale, pieprz, mniej sodu bulion wołowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Gulasz Z Dziczyzny Na Wolnym Ogniu, Powolna Kuchenka Dziczyzna Chili, oraz Slow Cooker Dziczyzna Jedno Danie Obiad.

Instrukcje

1
Warstwa pierwszych 14 składników w powolnej kuchence elektrycznej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Mąkę połączyć, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w płytkim naczyniu; dredge dziczyznę w mieszaninie mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu; dodać dziczyznę. Gotować 4 protokół lub aż rumiane ze wszystkich stron, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj dziczyznę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
DziczyznaDziczyzna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
5
Polej dziczyznę piwem i bulionem. Przykryć i gotować na niskie 7 1/2 godziny lub do mięsa jest miękka. Odrzuć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
DziczyznaDziczyzna
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
6
Gulasz można zamrozić w szczelnym pojemniku na okres do trzech miesięcy; podczas podgrzewania dodać trochę więcej wody lub piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady1 Uncja Mieszanki Gorącej Czekolady
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrown ale (np. Newcastle)brown ale (np. Newcastle)1całość do nabijania szynkicałość do nabijania szynki0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1warzywo (np. szpinak)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal grubości) plastry marchwi(1 cal grubości) plastry marchwi2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal grubości) plastry selera(1 cal grubości) plastry selera4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrzyby cremini, ćwiartowanegrzyby cremini, ćwiartowane28papryka habanero1/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1/4 szklanki mąki uniwersalnej (o1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposiekany świeży rozmarynposiekany świeży rozmaryn2warzywo (np. szpinak)posiekany świeży tymianekposiekany świeży tymianek2largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone397papryka habanerobulion wołowy mniej sodowybulion wołowy mniej sodowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1-calowa) cebula kostkowa(1-calowa) cebula kostkowa2warzywo (np. szpinak)posiekane świeże oreganoposiekane świeże oregano0warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala2warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu454papryka habaneropolędwiczki z dziczyzny, pokrojone na 1,5 cm kawałkipolędwiczki z dziczyzny, pokrojone na 1,5 cm kawałki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1-calowy) obrany w kostkę złoty lub czerwony ziemniak Yukon(1-calowy) obrany w kostkę złoty lub czerwony ziemniak Yukon
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn