Gulasz Z Dziczyzny Easy Peasy
Łatwy Peasy gulasz z dziczyzny jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 443 kalorie, 32G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 6,51 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wino, grzyby, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 161 osób było pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 45 minut. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Dziczyzna Bourguignon (Gulasz Z Dziczyzny), Bułka z masłem pasterskim, oraz Łatwe Peasy Kurczak Curry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dziczyznę przyprawiamy solą i pieprzem, przekładamy do miski. Wymieszać plastry kiwi i czerwone wino, aż do równomiernego wymieszania. Przykryć i marynować w lodówce na noc.
Odcedzić dziczyznę, zastrzegając marynatę z czerwonego wina. Wybierz kawałki kiwi z dziczyzny i umieść je z marynatą z czerwonego wina. Wyciśnij z dziczyzny jak najwięcej marynaty.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni lub rondlu na średnim ogniu.
Umieścić mąki kostki dziczyzny w gorącym oleju, i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 10 protokół.
Kostkę z dziczyzny wyjąć do wolnej kuchenki. Mieszać czosnek, cebula, rozmaryn, i tymianek na patelni, i gotować, aż krawędzie cebuli zaczyna mięknąć, o 3 protokół.
Wlać ocet balsamiczny i zarezerwowaną marynatę z czerwonego wina. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Wlać mieszankę cebuli do powolnej kuchenki i wymieszać bulion wołowy, ziemniaki, marchew, pasternak i grzyby, aż do równomiernego wymieszania.
W razie potrzeby dodaj wodę, aby po prostu przykryć warzywa.
Przykryj powolną kuchenkę i ustaw na niską. Gotować, aż dziczyzna jest łatwo oderwać widelcem i warzywa są miękkie, około 4 godzin. Przed podaniem doprawić do smaku solą i pieprzem.