Powolny Cooker węgierski gulasz może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $1.5 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 140 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 25 minut. Jeśli masz liść laurowy, cebula, łokieć makaron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Gulasz Węgierski Slow Cooker, Gulasz Węgierski Slow Cooker, oraz Slow Cooker Węgierski Gulasz Klopsiki.
Instrukcje
1
Połącz stek i cebulę w powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Wymieszać mąkę, paprykę, sól czosnkową i czarny pieprz razem w misce; polać stek i cebulę. Wymieszaj mieszaninę, aby pokryć wołowinę mieszaniną mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
5 Do 6 Plasterków Sera Mozzarella
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę