Need a zupa bezmleczna? Wędzony gulasz z indyka i jęczmienia może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 61 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka selera, grzybów, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gulasz z fasoli i wędzonego indyka Cannellini, Wędzona szynka, jęczmień i zupa jarzynowa, oraz Sałatka z brokułami i jęczmieniem wędzoną papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 4-litrowym piecu holenderskim na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj cebulę, marchew, i seler; gotować 6 protokół, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marchew
Seler
Cebula
3
Dodać grzyby; gotować 2 minuty. Wymieszać jęczmień, 3 szklanki bulionu, wodę i kolejne 3 składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub aż jęczmień jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Jęczmień
Bulion
Woda
4
Połączyć sos mix, 1 szklanka bulionu, i sherry, mieszając trzepaczką. Wymieszać mieszaninę sosu do mieszaniny jęczmienia; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut. Wymieszać z pieprzem. Odrzuć liść laurowy.