Gulasz wołowy z piwem
Gulasz wołowy z piwem to danie główne bez nabiału . Jedna porcja tego dania zawiera około 19 g białka , 9 g tłuszczu i łącznie 261 kalorii . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 1,53 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Można go jeść o każdej porze, ale jest szczególnie dobry na Dzień Ojca . Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Mieszanka koncentratu pomidorowego, mięsa gulaszowego wołowego, kapusty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 54% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują gulasz wołowy i Gulasz Gulasz Gulasz wołowy z zielonym chili i Klasyczny gulasz wołowy .
Instrukcje
W misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz. Obtocz wołowinę w mieszance.
Rozgrzej olej w dużym garnku na średnim ogniu i zrumień wołowinę ze wszystkich stron.
Wlać bulion, piwo, sos pomidorowy i koncentrat pomidorowy. Wymieszać z ziemniakami, mieszanymi warzywami i kapustą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do małego i gotować przez 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.