Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego z pierogami. Jedna porcja zawiera 1270 kalorii, 91g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Na $4.0 za porcję, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 184 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, seler, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Gulasz wołowy z pierogami, Wołowina w gulaszu z pierogami, oraz Angielski gulasz wołowy i pierogi.
Instrukcje
1
W misce, wrzucić kostki wołowiny z mąką do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Rozgrzać 4 łyżki masła na ciężkiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mąkę umieścić w torebce lub misce i dodać kostki wołowiny. Wrzucić do herbu z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodka żółta Papryka, Pokrojona Na Kawałki O Wielkości 3/4 Cala
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Umieść powlekane kostki na patelni i smażyć, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron; zdjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Cebulę i czosnek ugotować na tej samej patelni do miękkości. Powrót mięsa na patelnię z wodą, pietruszką, solą, pieprzem i liściem laurowym. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej wody w razie potrzeby. Wymieszać ziemniaki, marchew, seler i zielony pieprz, i kontynuować gotowanie kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Usunąć liść laurowy i wymieszać z grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
7
W małej misce, wymieszać mieszankę do pieczenia, 3 łyżki roztopionego masła i mleka, aż tylko mieszane. Upuść ciasto przez łyżkę stołową do gulaszu. Dusić, odkryte, około 10 minut. Przykryć i dusić 10 minut więcej, lub aż pierogi są gotowane przez, ale nie suche.