Gulasz Wołowy Z Piernikiem
Gulasz wołowy z piernika może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 5 i kosztuje 3,06 zł za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka pieczenia ziemniaków, czosnek w proszku, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Gulasz Warzywny Z Piernika Wołowego, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Crockpot Gingered Chickpean and Spicy Tomato gulasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz mięso i mąkę w wytrzymałej, plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i dobrze wstrząśnij, aby pokryć mięso.
Przykryj holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Umieścić na średnim ogniu, aż gorące; dodać mieszaninę mięsa, i gotować, aż mięso jest rumiane, często mieszając. Wymieszać z cebulą; gotować do miękkości, często mieszając.
Dodaj bulion i następne 4 składniki; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj ziemniaki i marchew; przykryć i gotować 15 do 17 minut lub aż warzywa będą miękkie.