Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii

Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii
Gulasz wołowy z dzikimi grzybami z makaronem z cukinii wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Food.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, bulion wołowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz z dzikich grzybów z wołowiną karmioną trawą, Obfity i zdrowy gulasz wołowy z kluskami z cukinii, oraz Herbed Wild Mushroom Bundles.

Składniki

680papryka habanerooko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkęoko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkę567papryka habaneroKawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa397papryka habanerogałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1marchew, pokrojona w cienkie krążkimarchew, pokrojona w cienkie krążki1łodygaseler naciowy, pokrojony cienkoseler naciowy, pokrojony cienko113papryka habaneromakaron jajeczny, gotowany i osuszonymakaron jajeczny, gotowany i osuszony2Spód: okruszki z herbatników grahammąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszki, posiekaneświeże liście pietruszki, posiekane2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone4ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz cytrynowypieprz cytrynowy57papryka habaneroróżne suszone grzybyróżne suszone grzyby1porcja startego parmezanuświeże liście oregano, posiekaneświeże liście oregano, posiekane1porcja startego parmezanuparmezan, świeżo startyparmezan, świeżo starty1pasternak pokrojony w cienkie krążkipasternak pokrojony w cienkie krążki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreorzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 calarzepa, obrana i pokrojona w plasterki o grubości 1/8 cala1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1porcja startego parmezanuświeże liście tymianku, posiekaneświeże liście tymianku, posiekane2Spód: okruszki z herbatników grahamDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2warzywo (np. szpinak)masło niesolonemasło niesolone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwone wino zinfandelczerwone wino zinfandel2larges6 łyżek startego ostrego sera cheddar6 łyżek startego ostrego sera cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn