Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii

Gulasz Wołowy Z Dzikimi Grzybami Z Makaronem Z Cukinii
Gulasz wołowy z dzikimi grzybami z makaronem z cukinii wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Na 4,45 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 604 kalorie, 55g białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Jest dostarczany przez Food.com. ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, bulion wołowy, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz z dzikich grzybów z wołowiną karmioną trawą, Obfity i zdrowy gulasz wołowy z kluskami z cukinii, oraz Herbed Wild Mushroom Bundles.

Składniki

6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkęoko wołowe okrągłe, pokrojone w 1-calową kostkę5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.gałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawieniagałka muszkatołowa, mielona i więcej, do przyprawienia12 łyżeczki czosnku w proszkupapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana1marchew, pokrojona w cienkie krążkimarchew, pokrojona w cienkie krążki1łodygaseler naciowy, pokrojony cienkoseler naciowy, pokrojony cienko1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.makaron jajeczny, gotowany i osuszonymakaron jajeczny, gotowany i osuszony23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calamąka uniwersalnamąka uniwersalna1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeże liście pietruszki, posiekaneświeże liście pietruszki, posiekane2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone4ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopieprz cytrynowypieprz cytrynowy571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.różne suszone grzybyróżne suszone grzyby12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście oregano, posiekaneświeże liście oregano, posiekane12 łyżeczki czosnku w proszkuparmezan, świeżo startyparmezan, świeżo starty1pasternak pokrojony w cienkie krążkipasternak pokrojony w cienkie krążki1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1 łopatka wieprzowa bez kości, z głębokim nacięciem tłuszczu (około 5 funtów)1małeczerwona cebula, pokrojona w kostkęczerwona cebula, pokrojona w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście tymianku, posiekaneświeże liście tymianku, posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2Batoniki toffi Heathmasło niesolonemasło niesolone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczerwone wino zinfandelczerwone wino zinfandel2larges6 łyżek startego ostrego sera cheddar6 łyżek startego ostrego sera cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia65
Magazyn