Gulasz Wołowy Z Cydru

Gulasz Wołowy Z Cydru
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gulasz wołowy z cydru może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 13g tłuszczu i w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, octu jabłkowego, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 67%. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Cydru, Gulasz Wołowy Z Cydru, oraz Gulasz wołowy z cydru dla dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W dużym rondlu brązowa wołowina w oleju; odcedzić. Dodaj cydr, wodę, ocet i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 45 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj marchewkę, seler, ziemniaki i cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Shiraz Drwala Torbrecka. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Sziraz drwala torbrecka
Sziraz drwala torbrecka
Gęsty, bogaty i wysublimowany rocznik 2013 ma bogatą żywiołowość łączącą gęstą, owocową czystość z prawdziwą fakturą, złożonością i finezją. Jest to elegancki, ustrukturyzowany i potężny przykład i jest fantastycznym wprowadzeniem do gamy Torbreck. Oferując ogromną przyjemność w młodości, Shiraz Drwala z 2013 roku bez wątpienia przekształci się w imponujące wino z kilkoma latami w piwnicy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn