Gulasz Wołowy Z Cydru

Gulasz Wołowy Z Cydru
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gulasz wołowy z cydru może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 13g tłuszczu i w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, octu jabłkowego, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 67%. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Cydru, Gulasz Wołowy Z Cydru, oraz Gulasz wołowy z cydru dla dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
2
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W dużym rondlu brązowa wołowina w oleju; odcedzić. Dodaj cydr, wodę, ocet i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 45 minut lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Dodaj marchewkę, seler, ziemniaki i cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Shiraz Drwala Torbrecka. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
Sziraz drwala torbrecka
Sziraz drwala torbrecka
Gęsty, bogaty i wysublimowany rocznik 2013 ma bogatą żywiołowość łączącą gęstą, owocową czystość z prawdziwą fakturą, złożonością i finezją. Jest to elegancki, ustrukturyzowany i potężny przykład i jest fantastycznym wprowadzeniem do gamy Torbreck. Oferując ogromną przyjemność w młodości, Shiraz Drwala z 2013 roku bez wątpienia przekształci się w imponujące wino z kilkoma latami w piwnicy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn