Gulasz Wołowy Z Cydru
Potrzebujesz danie główne bez nabiału? Gulasz wołowy z cydru może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 28g białka, 13g tłuszczu i w sumie 368 kalorii. Ten przepis służy 2. Za 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka wody, octu jabłkowego, marchewki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 50 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 67%. Spróbuj Gulasz Wołowy Z Cydru, Gulasz Wołowy Z Cydru, oraz Gulasz wołowy z cydru dla dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Dodaj wołowinę po kilka kawałków na raz i wstrząśnij, aby pokryć. W dużym rondlu brązowa wołowina w oleju; odcedzić. Dodaj cydr, wodę, ocet i tymianek. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę i 45 minut lub do miękkości mięsa.
Dodaj marchewkę, seler, ziemniaki i cebulę; wróć do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub do miękkości warzyw.
Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Gulasz wołowy w menu? Spróbuj połączyć się z Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Shiraz Drwala Torbrecka. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.
![Sziraz drwala torbrecka]()
Sziraz drwala torbrecka
Gęsty, bogaty i wysublimowany rocznik 2013 ma bogatą żywiołowość łączącą gęstą, owocową czystość z prawdziwą fakturą, złożonością i finezją. Jest to elegancki, ustrukturyzowany i potężny przykład i jest fantastycznym wprowadzeniem do gamy Torbreck. Oferując ogromną przyjemność w młodości, Shiraz Drwala z 2013 roku bez wątpienia przekształci się w imponujące wino z kilkoma latami w piwnicy.