Gulasz Wołowy Po Węgiersku
Przepis węgierski gulasz wołowy jest gotowy w około 6 godzin i 15 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 586 kalorii, 48g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, kminek, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona kminku, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Z Kminkiem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Węgiersku, Gulasz Wołowy Po Węgiersku, oraz Gulasz Wołowy Po Węgiersku.
Instrukcje
Ciepły olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać wołowinę i gotować, obracając, aż rumiane ze wszystkich stron, 5 do 7 protokół.
Wyjąć do wolnej kuchenki i wylać wszystko, ale 2 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej. Wymieszaj paprykę, kminek, pastę pomidorową i bulion z kurczaka. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aby podnieść wszelkie rumiane kawałki na dnie patelni, i wlać wołowinę w powolnej kuchence.
Dodaj paprykę, przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 godzin.
Doprawić solą i pieprzem.
Podawać na gorąco, z kwaśną śmietaną na boku, w razie potrzeby.