Gulasz Wołowy Po Francusku

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj francuskiego gulaszu wołowego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz sól i pieprz, ziemniaki, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gulasz Wołowy Po Francusku, Gulasz Wołowy Po Francusku, oraz Gulasz Wołowy Po Francusku.
Instrukcje
Połącz mięso i mąkę w dużej plastikowej torbie do przechowywania żywności i wrzuć, aby równomiernie pokryć.
W rondlu 6 quart brązowego mięsa w gorącym oleju roślinnym. W razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, bulion wołowy, marchew, ziemniaki i tymianek. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć; i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub aż wołowina będzie miękka.
Zmiksować z musztardą i podawać.