Gulasz Wołowy Po Afrykańsku

Gulasz Wołowy Po Afrykańsku
Gulasz wołowy w stylu afrykańskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,17 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 44g białka, oraz 55 g tłuszczu. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Jeśli masz rozpuszczoną skrobię kukurydzianą, cebulę, fasolę nerkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy, oraz Gulasz wołowy Giny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść seler, czosnek, pasta pomidorowa, kostki bulionowe i wodę w dużym holenderskim piekarniku; mieszaj, aż pasta pomidorowa się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodać ziarna pieprzu i liście laurowe, umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
3
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodaj oxtail i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
5
Wyjąć oxtail z gorącego oleju i umieścić w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
6
Wylać wszystko, ale 1 łyżka oleju z patelni, zmniejszyć ogień do medium, i gotować cebulę, aż zmiękną i półprzezroczyste, o 5 protokół; dodać do oxtail.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 1/2 godziny. Doprawić solą i pieprzem, odzyskać, i nadal gotować, aż oxtail jest miękki, ale nie spada z kości, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
OxtailOxtail
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
8
Usuń kawałki ogona wołowego i umieść w naczyniu do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
9
Dodaj fasolę do holenderskiego piekarnika i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Zagęścić skrobią kukurydzianą rozpuszczoną w wodzie, gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, aż zgęstnieje i stanie się jasne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
10
Polać sosem ogonek wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
OxtailOxtail
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn