Gulasz Wołowy
Gulasz wołowy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 342 kalorie, 26g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 33 fanów. Mieszanka płatków pieprzu, bulion wołowy, kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy, oraz Gulasz wołowy z Rzep (wołowina Bourguignonne).
Instrukcje
W dużym garnku do gulaszu na średnim ogniu dodaj 4 łyżki oliwy z oliwek.
Dodaj cebulę, marchew, seler, czosnek, skrobia kukurydziana, pomidory, kurkuma i płatki czerwonej papryki.
Saute przez 5 do 7 minut.
Dodać gulasz wołowy i bulion wołowy.
Dodać sól i pieprz do smaku. Zmniejszyć ogień i niech dusić na wolnym ogniu przez 1 godzinę 30 minut. Mieszać okresowo.