Gulasz wołowo-warzywny na patelni

Gulasz wołowo-warzywny na patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wołowego i warzywnego na patelni. Ten przepis służy 6. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 269 kalorii, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać bulion wołowy, stek z polędwicy wołowej, masywny sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz Warzywny Z Patelni, Gulasz Wołowy Z Patelni, oraz Gulasz Z Mielonej Wołowiny Na Patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń tłuszcz z wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
2
Pokroić wołowinę w 1/2 cala kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
3
Spray 10-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Gotować wołowinę na patelni o 10 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż Nie różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać pozostałe składniki.
5
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć i dusić 5 minut, mieszając od czasu do czasu.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia42
Magazyn