Gulasz wołowo-orzechowy

Gulasz wołowo-orzechowy
Gulasz wołowy i orzechowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni roztop masło w oleju na średnim ogniu. Mięso gotować w gorącym tłuszczu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wyjąć łyżką szczelinową do rozgrzanego naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3
W pozostałym oleju umieścić czosnek, paprykę i cebulę i lekko smażyć, aż cebula będzie przezroczysta. Powrót mięsa na patelnię; lekko wymieszać. Wymieszać kawałki orzecha włoskiego, gotować i mieszać przez minutę. Wymieszać z sokiem pomidorowym, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)(sprzedawane W Alejce Mlecznej Na Rynku)
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wymieszać grzyby; gotować 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn