Gulasz wołowo-orzechowy

Gulasz wołowy i orzechowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 29g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 3,72 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Spróbuj Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Serdeczny gulasz wołowy-gulasz wołowy można łatwo zrobić w crockpot, oraz Gulasz wołowy Roni, tak, gulasz wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni roztop masło w oleju na średnim ogniu. Mięso gotować w gorącym tłuszczu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Wyjąć łyżką szczelinową do rozgrzanego naczynia.
W pozostałym oleju umieścić czosnek, paprykę i cebulę i lekko smażyć, aż cebula będzie przezroczysta. Powrót mięsa na patelnię; lekko wymieszać. Wymieszać kawałki orzecha włoskiego, gotować i mieszać przez minutę. Wymieszać z sokiem pomidorowym, doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 1 1/2 godziny.
Wymieszać grzyby; gotować 20 minut.