Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata

Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata
Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolatan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 239 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, pomarańczowe paski skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim.

Instrukcje

1
Aby przygotować gulasz, rozgrzej duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodać wołowinę; gotować 6 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj 2 filiżanki kopru włoskiego, paprykę, cebulę i czosnek na patelnię; zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Koper WłoskiKoper Włoski
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać wołowinę, marchewkę i kolejne 9 składników (marchew przez bulion). Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj pasternak; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Aby przygotować gremolata, połączyć 1/2 szklanki żarówki kopru włoskiego, liści kopru włoskiego i startej skórki pomarańczy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Łyżka 1 1/3 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek; top każdy z 1 1/2 łyżki gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn