Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata

Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolata
Gulasz wołowy z koprem włoskim Gremolatan jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 239 kalorii, 27g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 5,66 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, wodę, pomarańczowe paski skórki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty gulasz wołowy z Gremolatą pomarańczowo-orzechową, Koper-czosnek wieprzowina wędzona z koprem włoskim Gremolatan i winogron Mostarda, oraz Gulasz wołowy z kukurydzą i koprem włoskim.

Instrukcje

1
Aby przygotować gulasz, rozgrzej duży holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać wołowinę; gotować 6 protokół, brązowienie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodaj 2 filiżanki kopru włoskiego, paprykę, cebulę i czosnek na patelnię; zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Koper WłoskiKoper Włoski
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać wołowinę, marchewkę i kolejne 9 składników (marchew przez bulion). Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Dodaj pasternak; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż wołowina będzie miękka, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Aby przygotować gremolata, połączyć 1/2 szklanki żarówki kopru włoskiego, liści kopru włoskiego i startej skórki pomarańczy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Łyżka 1 1/3 szklanki gulaszu do każdej z 6 misek; top każdy z 1 1/2 łyżki gremolata.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Składniki

2981 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kawałki warzyw wielkości kęsaKawałki warzyw wielkości kęsa4111 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pomidory pokrojone w kostkę, nieduszonepomidory pokrojone w kostkę, nieduszone4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal) po przekątnej pokroić marchewkę (około 3/4 funta)(1 cal) po przekątnej pokroić marchewkę (około 3/4 funta)1Batoniki toffi Heath1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.oko okrągłe pieczone, przycięte i pokrojone w 1-calową kostkęoko okrągłe pieczone, przycięte i pokrojone w 1-calową kostkę1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana cebula kopru włoskiegodrobno posiekana cebula kopru włoskiego4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecienko pokrojona cebulka kopru włoskiego (ok. 2 małe cebulki)cienko pokrojona cebulka kopru włoskiego (ok. 2 małe cebulki)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreobułka tarta, kilka garścibułka tarta, kilka garści23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 caladrobno posiekane liście kopru włoskiego lub świeża pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekane liście kopru włoskiego lub świeża pietruszka z płaskim liściem1ząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony0Batoniki toffi Heathgrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz1łyżka czerwony ocet winnycebula pokrojona w kliny o grubości 1/4 cala (ok. 1 1/2 szklanki)cebula pokrojona w kliny o grubości 1/4 cala (ok. 1 1/2 szklanki)2Batoniki toffi Heathotarta skórka pomarańczowaotarta skórka pomarańczowa3pomarańczowe paski skórkipomarańczowe paski skórki5911 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1 cal) ukośnie cięty pasternak (około 3/4 funta)(1 cal) ukośnie cięty pasternak (około 3/4 funta)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona paprykaposiekana czerwona papryka1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia60
Magazyn