Need a dairy free main course? Prowansalski gulasz wołowy może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 312 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, pastę pomidorową, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 31 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gulasz Wołowy Po Prowansalsku, Gulasz Wołowy Prowansalski, oraz Gulasz Wołowy Po Prowansalsku.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj bulion, pastę pomidorową, liście laurowe, tymianek i pomidory do kuchenki; top z cukinią i marchewką. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż wołowina będzie miękka. Wymieszać pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki pieprzu. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Słonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala