Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu

Gulasz Wołowy Na Wolnym Ogniu
Powolne gotowanie gulasz wołowy wymaga około 3 godziny i 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 514 kalorii, 40g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.23 za porcję. Mieszanka pietruszki, czosnek w proszku, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Slow Cooker Gulasz Wołowy, Gulasz Wołowy Wolnoopalający, oraz Slow Cooker Gulasz Wołowy.

Instrukcje

1
Połącz mięso gulasz wołowy i mąkę w zamykanej plastikowej torbie; uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku na dużym ogniu; dodać wołowinę i doprawić doprawioną solą. Gotować i mieszać wołowinę, aż usmażone ze wszystkich stron 5 do 7 protokół. Mieszać cebulę do wołowiny; gotować i mieszać, aż cebula jest rumiane, o 5 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego1-1/4 łyżeczki Posiekanego Szczypiorku, Podzielonego
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Wlać tyle bulionu wołowego do garnka, aby pokryć dno; doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności off dnie patelni z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj pozostałą część bulionu wołowego; doprowadzić do duszenia przed dodaniem marchew, ziemniaki, seler, ocet balsamiczny, sos Worcestershire, pietruszka, bazylia, papryka, i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Doprowadzić płyn do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować gulasz na wolnym ogniu, aż mięso i warzywa są bardzo miękkie, 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia40
Magazyn