Gulasz Wieprzowy W Domu

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj gulaszu wieprzowego w domu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 320 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś łopatkę wieprzową, mielony pieprz, pieprzowaną przyprawioną sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gulasz W Domowym Stylu, Domowy Gulasz Wołowy, oraz Strona Główna Styl Gulasz Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj kostki wieprzowe, mąkę i sól doprawioną, aż wieprzowina zostanie pokryta. W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane.
Dodaj pozostałe składniki do wieprzowiny na patelni.
Podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 30 do 40 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka.