Gulasz wieprzowy kontynentalny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 29g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.52 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, czosnek, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ryż Kontynentalny, Continental B. L. T. Crunch, oraz Cukinia Kontynentalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej i masło w 4 1/2 - do 5-quart holenderski piekarnik na średnim ogniu. Czosnek i grzyby gotować w mieszaninie oleju 5 do 6 minut, często mieszając, aż grzyby zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wymieszać z wieprzowiną. Gotować 6 do 7 minut, często mieszając, aż wieprzowina jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Wymieszać z bulionem, winem, perłową cebulą, marchewką, cebulą z goździkami, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Cebula Perłowa
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Ogrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego. Przykryć i gotować 25 do 30 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka i nie będzie już różowa w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Usunąć cebulę z goździkami; wyrzucić. Ubij w śmietanie i mące trzepaczką do drutu. Gotować od 5 do 6 minut, ciągle mieszając, aż będzie gorąco i lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Owies (szybki Lub Zwykły)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty