Gulasz wieprzowo-warzywny
Gulasz wieprzowo-warzywny to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 9 porcjami. To danie główne ma 178 kalorii, 20g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką sól, marchewkę pokrojoną w zapałki, pomidory w puszkach i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Galicyjski gulasz wieprzowo-warzywny, Klonowy gulasz wieprzowo-warzywny, oraz Gulasz wieprzowo-warzywny z pietruszką polentą.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; gotować 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj cebulę; smażyć 5 protokół. Wymieszać z dyni i kolejnych 8 składników. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 45 minut lub aż squash i wieprzowina są miękkie. Wymieszać skórkę pomarańczową.