Gulasz Warzywny Wołowy
Gulasz warzywny wołowy wymaga około 3 godziny od początku do końca. To danie główne ma 188 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pieprzu, cząbru i sosu pieprzowego. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 88%. Gulasz wołowo-warzywny, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Gulasz wołowo-warzywny są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku wymieszaj wołowinę, cebulę, czosnek, 1/2 szklanki wody, bulion i wystarczającą ilość bulionu do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Dodaj warzywa, przyprawy i pozostały bulion. Dusić 30-45 minut lub do miękkości warzyw.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; stopniowo dodawać do gotującej się mieszanki. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz warzywny. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Fuentesecan Organic Bobal-Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon]()
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Głęboki wiśniowo-czerwony kolor z kardynalnymi czerwonymi błyskami. Intensywny owocowy charakter i długotrwałe aromaty czarnych owoców i czerwonych porzeczek. Przyjemny, pełny i owocowy na podniebieniu ze świeżością, żywymi taninami i pikantnym uczuciem, które jest obecne przez cały czas.Mieszanka: 60% Bobal, 40% Cabernet Sauvignon