Gulasz Warzywny Wołowy

Gulasz Warzywny Wołowy
Gulasz warzywny wołowy wymaga około 3 godziny od początku do końca. To danie główne ma 188 kalorii, 19g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 16 i kosztuje $1.1 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, pieprzu, cząbru i sosu pieprzowego. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 88%. Gulasz wołowo-warzywny, Gulasz wołowo-warzywny, oraz Gulasz wołowo-warzywny są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku wymieszaj wołowinę, cebulę, czosnek, 1/2 szklanki wody, bulion i wystarczającą ilość bulionu do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso będzie miękkie, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj warzywa, przyprawy i pozostały bulion. Dusić 30-45 minut lub do miękkości warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę; stopniowo dodawać do gotującej się mieszanki. Gotuj i mieszaj przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis i Malbec to świetny wybór na gulasz warzywny. Pełne czerwone wina, takie jak malbec i cabernet sauvignon, są idealnym dodatkiem do gulaszu wołowego. Gulasz rybny prawdopodobnie wymaga białego wina, takiego jak chablis. Fuentesecan Organic Bobal-Cabernet Sauvignon z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Fuenteseca Organic Bobal-Cabernet Sauvignon
Głęboki wiśniowo-czerwony kolor z kardynalnymi czerwonymi błyskami. Intensywny owocowy charakter i długotrwałe aromaty czarnych owoców i czerwonych porzeczek. Przyjemny, pełny i owocowy na podniebieniu ze świeżością, żywymi taninami i pikantnym uczuciem, które jest obecne przez cały czas.Mieszanka: 60% Bobal, 40% Cabernet Sauvignon
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia51
Magazyn