Gulasz warzywny w stylu francuskim Jamesa Petersona to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś szczypiorek, pietruszkę, trybula i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 35 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Chiles Jamesa Petersona, Szpinakowe Gnocchi Jamesa Petersona, oraz Zapiekanka z pomidorów i ziół Jamesa Petersona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Jeśli używasz świeżych karczochów dla niemowląt, przycinaj ich zewnętrzne liście i obieraj łodygi. Doprowadzić 4 szklanki wody do wrzenia z oliwą z oliwek w garnku nonaluminum.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oczyszczona Cała Kałamarnica (ok.
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać karczochy i gotować na wolnym ogniu przez około 15 minut, lub aż łatwo przeniknął szaszłykiem, ale nie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Odcedzić, ostudzić i przeciąć na pół od góry do dołu. Jeśli używasz mrożonych karczochów, rozmrozić i osuszyć je papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4
Doprowadzić 5 ćwiartek osolonej wody do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Cebulkę kopru włoskiego przeciąć pionowo na pół, a następnie każdą połowę pociąć na trzy kliny, pozostawiając po jednej stronie każdego z klinów odcinek rdzenia, aby nie rozpadły się. Gotować kliny kopru włoskiego przez około 10 minut, aż zmiękną, ale nadal zachowują pewną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6
Koper włoski wyjąć łyżką szczelinową lub pająkiem i ostudzić na talerzu. Jeśli nie kończysz gulaszu od razu, opłucz Koper w durszlaku pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
7
W tym samym garnku gotuj fasolkę szparagową do miękkości, około 5 minut, usuń łyżką szczelinową lub pająkiem i pozostaw do ostygnięcia na talerzu. Jeśli nie kończysz gulaszu od razu, wypłucz fasolę pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
8
W tym samym garnku gotować szparagi przez 3 do 5 minut i wyjąć łyżką szczelinową lub pająkiem. Jeśli nie podajesz gulaszu od razu, spłucz szparagi pod zimną bieżącą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
9
W tym samym garnku gotuj fasolę fava lub świeży groszek (nie ma potrzeby gotowania mrożonego groszku)i szpinak przez 1 minutę, wyjmij pajączkiem i spłucz pod zimną bieżącą wodą i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
W tym samym garnku, gotować czosnek przez 15 minut, lub dopóki nie są łatwo penetrowane nożem; miarka się z łyżką szczelinową i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
11
Podczas gdy czosnek jest gotowanie, umieścić cebulę i marchew w ciężkim dnie 4-quart garnek z masłem i wodą na średnim ogniu. Gdy woda zacznie parować, przykryj garnek i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować, aż warzywa zmiękną, ale nadal mają pewne tekstury, gdy poke je nożem do parowania, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Podczas gotowania cebuli i marchwi, gotować grzyby ze śmietaną w średnim garnku na średnim ogniu, aż krem zacznie lekko zagęścić, o 10 protokół. Wymieszać szczypiorek, pietruszkę i trybulę, doprawić do smaku solą i pieprzem.